🏠 SlimmeApparaten.com | Voel je thuis in je smart home. +31 6 26 03 65 96

Slimme apparaten huren voor je smart home

Steeds meer producten zijn te huur. Dat geldt ook voor slimme apparaten. Dus wanneer je nog twijfelt of smart home devices of andere slimme apparaten echt iets voor jou zijn, dan kun je ze eerst ook gewoon huren. 

 

Slimme apparaten huren via Grover

Grover is een verhuurder die een uitgebreide range aan tech-proucten te huur aanbiedt. Daar horen natuurlijk ook slimme apparaten voor thuis bij. Wanneer je overtuigd raakt van de devices die je hebt gehuurd, zoals een slimme stofzuiger of de Apple Home Pod, dan kun je deze ook direct kopen. De reeds voldane huurprijs wordt van de koopprijs afgehaald. Bekijk hier, wat je kunt huren.

 

Slimme apparaten huren van de fabrikant

We zullen in de toekomst steeds vaker zien dat fabrikanten zelf ook de mogelijkheid bieden om de producten ook te huren. Tado, fabrikant van slimme thermostaten, biedt die mogelijkheid nu al. Ook bij Tado kun je je gehuurde apparaten tegen een gereduceerd tarief overnemen. Check hier.

Geen lampen kopen maar ‘verlichting’ huren 

Als duurzaamheid belangrijk is voor je organisatie, dan is Circular Lighting van (Philips) Signify eenmogelijkheid. Met Circular Lighting verschuift de focus naar een circulaire economie, waarin ‘bezit’ vervangen wordt door ‘gebruik’. In plaats van alle lampen en systemen te kopen, kun je het nu huren: Signify blijft eigenaar van de verlichting tot het einde van het contract en zorgt ervoor dat de verlichting tijdig wordt gerepareerd of vervangen. Deze ‘verlichting als een service’ is momenteel alleen verkrijgbaar voor het bedrijfsleven.

 

We horen graag uw mening

Laat een reactie achter

Slimme Apparaten
Logo