🏠 SlimmeApparaten.com | Voel je thuis in je smart home. +31 6 26 03 65 96

Een servicerobot voor uw feesten en partijen?

In Nederland is het nog niet zo gebruikelijk, maar in de VS of in het Japan is het de normaalste zaak van de wereld om geen mensen meer in te huren, maar robots. Welkom in de wereld van de servicerobots. 
 

Wat is een servicerobot?

We kennen ze eigenlijk allemaal al wel. Servicerobots zijn namelijk de slimme apparaten die we gebruiken voor simpele klussen die voorheen door mensen werden uitgevoerd. In huis hebben we de robotstofzuiger en ook het zwembad in de tuin of de kelder wordt niet meer met een schepnet leeggevist, maar door een servicerobot.

Welke diensten voert een servicerobot uit? 

Een servicerobot kun je inschakelen voor van alles en nog wat. Voor steeds meer diensten is wel een robot beschikbaar. Van receptie diensten tot enquetes afnemen. In Japan kijkt niemand er nog vreemd van op wanneer het geen mens maar een robot is die je een paar vragen stelt. En als bedrijf is het natuurlijk handig wanneer je dan niet meteen een robot in het magazijn hebt staan te verstoffen na gedane arbeid, maar dat je ‘m gewoon kunt huren.

Robot die kan koken

Maar de diensten van servicerobots gaan de komende tijd steeds verder uitgebreid worden doordat de bewegingsmogelijkheden steeds groter worden. In de video hier beneden zie je hoe een robot binnenkort voor je kan koken en hoe een andere robot meehelpt met de werkzaamheden tijdens het opruim.

 
We horen graag uw mening

Laat een reactie achter

Slimme Apparaten
Logo