ūüŹ† SlimmeApparaten.com | Voel je thuis in je smart home. +31 6 26 03 65 96

5 slimme apparaten voor kantoor

Thuis heb je het natuurlijk al goed voor elkaar. De slimme koelkast geeft aan hoeveel er nog te snaaien is en de slimme wasmachine zorgt ervoor dat je ’s ochtends helemaal het dametje of heertje bent als je het huis verlaat. De verwarming loopt via de app en zorgt ervoor dat je behaaglijk thuiskomt¬†van kantoor. Maar hoe zit het daar eigenlijk met de slimme apparaten? Welke smart home producten doen ook op de werkvloer mee, of zijn het juist andere apparaten die daar de dienst uitmaken?¬†

 

Slimme apparaten voor kantoor: top 5 inspiratie

1. Slim whiteboard
Slimme whiteboards staan beter bekend als ‘interactieve whiteboards’. Het zijn communicatiemiddelen¬†voor vergaderruimtes die veel meer kunnen dan een powerpoint presentatie¬†tonen. Het is het flipboard van de 21ste eeuw, waarmee je meteen de input uit de vergadering kunt verwerken.¬†

2. Slimme projector
Een presentatie geven, of documenten delen voor een groep collega’s gaat natuurlijk het makkelijkste via een slimme projector. Verbinden via je laptop of via een app op je smartphone of tablet en je projecteert alles op een effen wit oppervlak. Met de portable modellen kan dat ook ergens anders dan op kantoor.

3. Slimme thermostaat
Vooral voor kleine kantoren is een slimme thermostaat heel geschikt. Wanneer je geen professionele servicedienst hebt die het volledige kantooroppervlak beheert, dan is er toch niets fijner dat een slimme thermostaat de kantoorruimte goed op temperatuur houdt en daarbij ook nog eens zorgt dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

4. Slimme luchtreiniger
Yep. Het kan op kantoor nog wel eens muffig ruiken. Dat is soms nogal even schrikken in een meetingruimte¬†waar je met een klant binnenstapt tegen een muur van bedompte lucht. Met een slimme luchtreiniger zorg je ervoor dat je niet meer voor zo’n onaangename verrassing komt te staan. Zeker weten dat die presentatie dan ook beter scoort!

5. Slimme pen
Slimme pennen bestaan er in twee varianten. Sommige smart pens registreren wat je schrijft, terwijl anderen het digitale ‘papier gebruiken; dat wil zeggen het scherm van je tablet of of smartphone als schrijfoppervlak .De slimme pen, of te wel een ‘smart pen’ kan je ook prima thuis gebruiken.

Foto: Lycs Architecture

We horen graag uw mening

Laat een reactie achter

Slimme Apparaten
Logo